WIAL Podcast

In deze WIAL podcast gaan Steef de Vries en Martijn van de Westelaken in gesprek met Twan Paes, directeur van het World Institute of Action Learing (WIAL). Zij praten over complexe onderwerpen als fraude, integriteit en grensoverschrijdend gedrag. 

Martijn en Steef zien Action Learning als een betekenisvol perspectief om de oorzaken van complexe problemen op gebied van fraude en integriteit (effectief) aan te pakken. In maart 2023 zijn zij een traject gestart om gecertificeerd te worden tot Certified Action Learning Coach (CALC). 

Action Learning is een verander- en teamgroei methode. Met als uitgangspunt dat de wijsheid in teams zit en de vaardigheid om deze wijsheid te ontsluiten een verantwoordelijkheid van alle teamleden is. De Action Learning Coach helpt teamleden bij het reflecteren op de voortgang van hun groepsfunctioneren (gedrag en proces). En bij het doorbreken van bestaande conditionering dat niet meer bijdraagt aan de groei van het team en haar resultaten.

Martijn en Steef willen teams en organisaties begeleiden om complexe oorzaken van fraude en integriteit (zelf) op te lossen. Integriteitsproblemen zijn namelijk zelden een individueel probleem, maar een urgent probleem van het collectief.

Nieuwsgierig naar de WIAL podcast? Ga naar https://lnkd.in/eUEpTRs en kies je favoriete podcast-app.

WIAL podcast